5/1/16

2016


Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες. Εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία, άκρως οικογενειακά. Ανέβηκε και ο αδερφός μου, με την νύφη μου και τις δύο ανιψιές μου από Καλαμάτα και έκατσαν όλες τις μέρες εδώ, και έτσι τους ευχαριστηθήκαμε πολύ. Ο Φίλιππος έπαιξε μαζί με τις ξαδέρφες του πολύ, αλλά που και που τις παρατηρούσε σαν να ήθελε να ρουφήξει κάθε λεπτό που είχε μαζί τους πριν φύγουν για Καλαμάτα.

Η χρονιά για εμένα μπήκε να είμαι στο δωμάτιο με τον Φίλιππο αγκαλιά, να πίνει το τελευταίο του γάλα του και να κοιμάται. Αλλιώς το είχα προγραμματίσει, αλλά δεν μου βγήκε. Την παραμονή δεν κοιμήθηκε στην ώρα του το μεσημέρι με αποτέλεσμα να μην κοιμηθεί και το βράδυ. Τον πήγα για ύπνο στις 11, κατάφερα να του δώσω το γάλα (δεν το ήπιε όλο) και να τον κοιμίσω στις 11:30, οπότε λέω θα ντυθώ και θα πάω με τους υπόλοιπους να κλείσω το χρόνο. Αμ, δε! Ο μικρός ξύπνησε μετά από 15 λεπτά και ήθελε να πιει και άλλο γάλα και έτσι κατέληξε να μπει η χρονιά με τον μικρό αγκαλιά. Δεν με πειράζει, να σου πω, γιατί μέχρι να κοιμηθεί καθόμουν και τον χάζευα, το οποίο λατρεύω να κάνω.

Όταν πλέον είχε κοιμηθεί και βγήκα από το δωμάτιο, οι δικοί μου είχαν ανοίξει την σαμπάνια και είχαν κόψει και την βασιλόπιτα. Το φλουρί το κέρδισε η μητέρα μου. Κάτσαμε όλοι μαζί και μιλάγαμε και βλέπαμε τον Ρέμμο.

Την Πρωτοχρονιά, το μεσημέρι κάτσαμε και φάγαμε όλοι μαζί και κόψαμε και άλλη βασιλόπιτα, στην οποία κέρδισα εγώ το φλουρί.  

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήγαμε στον Ρέμμο, μιας και η νύφη μου γιόρταζε και είναι μεγάλη φαν του. Δεν είχαμε κλείσει τραπέζι και πήγαμε στο μπαρ. Πολύ ωραίο πρόγραμμα έκανε ο Ρέμμος, όσο για την Δάρρα, που είναι μαζί του, δεν μπορώ να πω το ίδιο. Έχει καλή φωνή, αλλά όχι για λαϊκά τραγούδια, πιστεύω ότι πιο πολύ για όπερα κάνει. Στα ενδιάμεσα μέχρι να ετοιμαστούν έβγαινε ο Λευτέρης Ελευθερίου και έκανε μικρά σκετσάκια. Εντάξει, τι να πω, είναι πολύ ταλαντούχος. Γέλασα πολύ, ειδικά όταν τον έκανε τον Ρουβά, τέτοιο γέλιο είχα καιρό να κάνω. Η διπλανή παρέα στο μπαρ ήταν δικοί του φίλοι, δεν τους είχε κλείσει τραπέζι και μου έκανε εντύπωση αυτό. Του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί και μιλήσαμε λιγάκι, είναι ευγενικός και φιλικός. Δεν έχει το υφάκι που έχουν κάποιοι όταν γίνονται γνωστοί. Γέλασε όταν του είπα ότι η διαφήμιση που έχει κάνει αρέσει πολύ στον Φίλιππο.

Νομίζω ότι ξεκίνησε καλά η χρονιά. Να συνεχίσει έτσι.

4 σχόλια:

 1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου και εσύ το ίδιο.

   Διαγραφή
 2. Καλή χρονιά!! Εγώ νομίζω καλύτερα δεν θα μπορούσε να σου μπει ο χρόνος! Φιλιά πολλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά Γιάννα μου!!! Και εγώ έτσι λέω. Φιλιά.

   Διαγραφή