11/4/16

365 ερωτήσεις, 04/04/2016 - 10/04/2016

04/04/2016
Ποία είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχεις πάρει;

Μμμμ, δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι. 


05/04/2016
Με βάση την σημασία, πώς θα τα ταξινομούσες: ευτυχία, λεφτά, αγάπη, υγεία, φήμη;

Η σειρά που μου ήρθε πρώτα στο μυαλό μου είναι αυτή: Υγεία, αγάπη, λεφτά, ευτυχία, φήμη. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι τελικά όλα, εκτός από τη φήμη που αυτή δεν τη ζήτησα ποτέ, είναι απαραίτητα και ότι συνδέονται μεταξύ τους. Θα ήθελα να έχω λεφτά ώστε να μπορώ εγώ και η οικογένεια μου να είμαστε καλά και να έχουμε τα απαραίτητα. Εντάξει η υγεία είναι σημαντική, αλλά και αυτή για να την έχεις τον τελευταίο καιρό, χρειάζεσαι λεφτά.  


06/04/2016
Τι σου θύμισε πρόσφατα το πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος;

Το project με τις φωτογραφίες που βγάζω κάθε μέρα. Εκεί κατάλαβα ότι μπήκαμε στην 13η εβδομάδα αλλά και στον 4ο  μήνα του χρόνου. Κυλάει πολύ γρήγορα ο χρόνος και όσο να προσπαθώ να προλάβω να κάνω κάποια πράγματα, τελικά στο τέλος θα γίνει στην ώρα που θα θέλει αυτό να γίνει. 


07/04/2016
Αν έπρεπε να μετακινηθείς 3.000 χλμ. μακριά, τι θα σου έλειπε περισσότερο;

Σίγουρα δεν θα έφευγα χωρίς τον Μάνο και τον Φίλιππο, αλλά θα μου έλειπαν οι δικοί μου, οι παρέες μου αλλά και τον υπέροχο ήλιο μας.


08/04/2016
Τι εύχεσαι να μην υπήρχε στη ζωή σου;

Η μιζέρια, που με πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα για εμένα ή για τον Φίλιππο.


09/04/2016
Ένα από τα πιο ωραία πράγματα που σου έχει πει κάποιος.

Εκτός από τα κοπλιμέντα που μου έχει κάνει ο Μάνος όσο καιρό είμαστε μαζί, είναι  πρώτη φορά που μου είπε "Σ' αγαπώ" ο Φίλιππος, εντάξει έλιωσα. 


10/04/2016
Πώς νιώθεις για αυτούς που δεν σέβονται τους γονείς τους;

Δεν νιώθω καθόλου καλά, μου κάθεται κάπως παράξενα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάνε στους γονείς τους, όπως μιλάνε στην παρέα τους τα παιδιά. Έχω μάθει από τους δικούς μου γονείς, να τους μιλάω με σεβασμό. Εντάξει μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να έχω νεύρα ή να μαλώνουμε για κάτι και να τους μιλήσω λίγο απότομα, αλλά ποτέ δεν τους έχω βρίσει ή έχω πει κάτι που μετά το μετάνιωσα. Θέλω να πιστεύω ότι και ο μικρός μου όταν μεγαλώσει θα μας σέβεται και αυτός.

2 σχόλια:

  1. Εχω και εγώ τρομερό πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους που δε σέβονται τους γονείς τους!Τι άσχημο συναίσθημα να νιώθεις πως ο άνθρωπος γι ατον οποίο τα έχεις δώσει όλα δε σε λογαριάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πρέπει να είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτούς τους γονείς που όταν τους μιλάνε άσχημα τα παιδιά τους δεν τους λένε τίποτα, απλά κάθονται και τα ακούνε.

      Διαγραφή