13/4/16

Βόλτα στο πάρκο Φλοίσβου

Photo http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=294&language=el-GR

Εχθές πήγαμε το απόγευμα βόλτα στο πάρκο Φλοίσβου. Εντάξει έχω να πω ότι το ερωτευτήκαμε το μέρος. Είναι ένα υπέροχο μέρος με πράσινο και θάλασσα. Μπορείς να κάνεις ποδήλατο, να τρέξεις και να παίξουν τα παιδιά στο παιδότοπο, που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Όσοι είστε κοντά εκεί, φαντάζομαι το ξέρετε, αλλά και όσοι είστε μακριά αξίζει να κατεβείτε για μια βόλτα.

Κάθε φορά με τον μικρό πηγαίναμε στη μαρίνα Φλοίσβου για να κάνουμε βόλτα και να ταΐσουμε τα ψάρια, αλλά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τι είχε δίπλα. Να είναι καλά η Μάρθα, που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την μικρή της να κάνει αναρρίχηση. Από τότε περίμενα να φτιάξει ο καιρός και να μην έχουμε κανονίσει κάτι άλλο ώστε να πάμε να το δούμε και εμείς.

Ο παιδότοπος είναι έτσι σχεδιασμένος που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 2 μέχρι 12 χρονών. Έχει διάφορα πράγματα εκτός από τα βασικά που έχει μια παιδική χαρά, κούνιες και τραμπάλες. Έχει θεματικά κάστρα, πύργους και καράβια, που έχουν διάφορες σκάλες για να ανέβεις, γέφυρες, τούνελ και διάφορων ειδών τσουλήθρες (απλές, στριφογυριστές, ζιγκ-ζαγκ, κλειστές από πάνω). Επίσης έχει ένα γήπεδο του μπάσκετ, υπαίθρια όργανα γυμναστικής και ένα μικρό αμφιθέατρο, για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς.

Αυτές είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που έβγαλα εγώ. 

Η σκάλα σε αυτό είναι ένα ψάρι,
αντί για σκαλοπάτια έχει ένα ψαροκόκαλο.

Το κάστρο με την στριφογυριστή και κλειστεί τσουλήθρα.

Να και ο μικρός έτοιμος να κάνει αναρρίχηση,
βέβαια με την βοήθεια του μπαμπά.

Πληροφορίες για το πάρκο βρήκα εδώ.

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά από ότι είδα και στην τελευταία ανάρτηση σου και εσείς έχετε ωραία παιδικά χαρά.

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένο μας στέκι, αφού είμαστε κάτοικοι νοτίων προαστίων! Σχεδόν κάθε Σ/Κ μας βρίσκεις εκεί, περνάμε όμορφες, δημιουργικές ώρες! Το προηγούμενο Σάββατο κάναμε και την πρώτη μας, οικογενειακή ποδηλατάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα τι όμορφο μέρος είναι αυτό. Άντε και στις επόμενες βόλτες σας με τα ποδήλατα.

      Διαγραφή
  3. Εμεις τα έχουμε πει και offline για το συγκεκριμένο!
    Να δω μόνο πότε θα αξιωθούμε να πάμε τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή