1/12/16

Πρώτη φορά Advent Calender


Από πέρσι ήθελα να το φτιάξω το advent calendar, αλλά θεώρησα ότι ο Φίλιππος ήταν πολύ μικρός και δεν θα το ευχαριστιόταν. Αλλά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα το έκανα την επόμενη χρονιά και ναι το έφτιαξα. 

Για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι μου φάνηκε λίγο δύσκολο. Όχι στο πώς θα το φτιάξω, αλλά στο τι θα βάλει για κάθε μέρα μιας και το δικός μας ημερολόγιο θα έχει 31 μέρες και όχι 24 που έχουν τα περισσότερα. Να είναι καλά τα κορίτσια, Ελπίδα, Αντωνία, Μαρίνα, Γιάννα και αν ξεχνώ καμία ζητώ συγνώμη, που με τις διάφορες αναρτήσεις τους πήρα κάποια ιδέα. Βέβαια βοήθησε και το pinterest.

Αποφάσισα να φτιάξω κάτι πολύ απλό, γιατί χρόνο δεν είχα μιας και πέσανε όλα μαζί φέτος, μετακόμιση και γενέθλια του Φίλιππου. Του χρόνου να είμαστε καλά θα το ξεκινήσω πιο νωρίς. Την ιδέα την είχα δει από την Ελπίδα και είπα ότι αυτό θα φτιάξω.

Χρειάζεσαι μια κρεμάστρα, ή στη περίπτωση μου δύο μικρές, κορδέλα και χαρτί περιτυλίγματος. Αφού έκατσα και έγραψα τι θα κάνουμε κάθε μέρα στο τετράδιο μου, μετά έκατσα και τύπωσα τις διάφορες δραστηριότητες και κατασκευές.

Ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε μια μικρή ιδέα.

2 σχόλια:

  1. Έγινε πανεμορφο!! Και του χρόνου Τεσση μου!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελπίδα!!! Να είσαι καλά που μας δίνεις ωραίες ιδέες να κάνουμε με τα μικρά μας. Φιλιά!!!

      Διαγραφή