18/10/13

Το Happy Mail είναι εδώ!!!

Το Happy Mail είναι η ελληνική έκδοση του Elevated Envelopes, που έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις. To ξεκίνησε η φίλη μου Ελένη, έχοντας πάρει μέρος μια φόρα στο ξένο και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είπε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα. Για αρχή, τουλάχιστον, στέλνουμε μόνο εντός Ελλάδος , βέβαια ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να εξελιχθεί όλο αυτό. 

Μας είχε χωρίσει σε ομάδες των 6 ατόμων, οπότε έπρεπε να φτιάξουμε 5 φακέλους. Είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 10 θέματα και εγώ διάλεξα το θέμα "Χώρες του Κόσμου". Κάθε φάκελος είχε μια διαφορετική χώρα, το κριτήριο που είχα για να διαλέξω ήταν ότι ήθελα να βάλω χώρες στις οποίες είχα πάει και χώρες που θα ήθελα να πάω. Και έτσι οι χώρες που διάλεξα ήταν: Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ, Νέα Υόρκη και Κουάλα Λουμπούρ (στις τρεις πρώτες έχω πάει στις άλλες δύο όχι ακόμα).

Για τον φάκελο έκατσα και έραψα σε χαρτί το περίγραμμα των πιο γνωστών αξιοθέατων της κάθε πόλης και μετά τον έφτιαξα σε φάκελο. Η κλωστή για κάθε χώρα ήταν διαφορετικό χρώμα έτσι για να φαίνεται, στο σύνολο των φακέλων, πιο χρωματιστό (θα δείτε φωτό παρακάτω). 

Για μέσα έκατσα και τύπωσα σε φωτογραφικό χαρτί ένα γνωστό μέρος της κάθε χώρας και το κόλλησα σε χαρτί, ώστε από πίσω να μπορέσω να το φτιάξω και φαίνεται όπως είναι ένα καρτ ποστάλ. Σε ένα άλλο χαρτί έφτιαξα σε κοπτικό των ίδιων αξιοθέατων που είχα βάλει στο φάκελο και από κάτω έγραψα λίγα λόγια για εμένα και το τρόπο κατασκευής του φακέλου.

Στο τέλος έριξα κλήρο για να δω σε ποιον θα στείλω τι, γιατί δεν ήθελα να "κλέψω" και να βάλω σε γνωστούς μου αυτά που μου άρεσαν περισσότερο.

Αν σας άρεσε όλο αυτό και θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να μπείτε εδώ και εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή για την επόμενη ανταλλαγή. 

Λονδίνο

Άμστερνταμ

Νέα Υόρκη

Παρίσι

Κουάλα Λουμπούρ

5 σχόλια:

 1. Απλά μαγευτικός!Τυχερούλα που πήρα το Λονδίνο :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλή δουλειά. Είμαι στην πέμπτη ομάδα. Κι εγώ ενθουσιάστηκα πολύ με το happy mail. Καλές δημιουργίες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mary's Lab, σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσε που σου έτυχε το Λονδίνο.

  Omorfoparea, σε ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ ωραίο και διασκεδαστικό, εγώ έχω πάρει μέρος και σε ένα αντίστοιχο που γίνεται στο εξωτερικό. Καλές μας δημιουργίες λοιπόν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πώς νόμιζα ότι είχα αφήσει σχόλιο; Άτιμη αϋπνία!!!
  Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για το γράμμα, είναι υπέροχο!! Έκανες φανταστική δουλειά και ενθουσιάστηκα πραγματικά όταν το είδα!! Kuala Lumpur, φοβερή!!
  Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!

  Τρελοτουρίστρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!
   Sorry, που σου απαντώ μετά από τόσες μέρες αλλά είχα και κάποια άλλα projects που ήθελα να τελειώσω πριν έρθει ο μπέμπης (τα οποία θα τα κάνω ανάλογο post). Χαίρομαι που σου άρεσε ο φάκελος, είχα πολύ όρεξη να τα φτιάξω.

   Διαγραφή