14/11/13

Τα Happy Mail που έφτασαν στα χέρια μου

Είναι καιρός να σας δείξω τους φακέλους που έλαβα και εγώ από αυτή την ανταλλαγή αλληλογραφίας. Περίμενα να έρθει και ο τελευταίος, αλλά μιλώντας με τον φίλο μου τον Χάρη, μου είπε ότι τελικά δεν θα μπορέσει να τα στείλει από Αγγλία γιατί το αγγλικό ταχυδρομείο θέλει 15 λίρες για τα δικά του και άλλες 15 λίρες για της Όλγας, και έτσι θα τα στείλει πακέτο με το δώρο της βαφτιστήρας του.

Λοιπόν ας ξεκινήσω: 

Ο πρώτος φάκελος που έλαβα ήταν από την Δέσποινα. Ένας ρομαντικός φάκελος, με δαντέλα και λεβάντα και βουλοκέρι από έξω για να κλείσει.


Ο δεύτερος φάκελος ήταν από την Αντωνία. Ένας ταξιδιάρικος φάκελος, με τις πυραμίδες της Αιγύπτου ζωγραφισμένες πάνω στο φάκελο και από την πίσω μεριά μια φράση "to live is to travel". Μέσα, ένα μικρό σημείωμα με λίγα λόγια για την ίδια και ένα μικρότερο φάκελο που είχε μέσα τη σημαία της Αιγύπτου.


Ο τρίτος φάκελος ήταν από την Μαρία. Ένας φθινοπωρινός φάκελος με μια δόση γλύκας. Από την μπροστινή πλευρά έχει στοιχεία φθινοπώρου και ένα cupcake (αχ, γλυκό!), και από πίσω είχε ένα πολύ ωραίο κλείσιμο. Μέσα είχε γράψει ένα γράμμα και έλεγε κάποια πράγματα για τον εαυτό της, αλλά και το πώς βρήκε το Happy Mail. 


Και ο τέταρτος αναμένετε όπως είπα και παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου