1/12/14

Και το όνομα αυτού Φίλιππος

Αποφασίσαμε να κάνουμε την βάφτιση του μικρού μας Φίλιππου το Σεπτέμβριο, που θα ήταν περίπου 10 μηνών γιατί με την φόρα που έχει πάρει ο μικρός δεν μας έπαιρνε να το κάνουμε στον επόμενο χρόνο τον Μάιο. Επειδή αποφασίστηκε τελευταία στιγμή, κλείσαμε για τις 28 Σεπτεμβρίου, και είχα ένα άγχος για το τι καιρό θα κάνει. Μια εβδομάδα πριν την βάφτιση, το accuweather έλεγε ότι θα έχει βροχές, μέσα στην εβδομάδα έλεγε ότι θα έχει ηλιοφάνεια και την προηγούμενη μέρα της βάφτισης έλεγε για πιθανές βροχές. Τελικά μας έκανε καλό καιρό, αν και είχε λίγο ψύχρα αλλά με ένα σάλι ήταν καλά.

Η προετοιμασία για όλα της βάφτισης ξεκίνησε τέλη Ιουλίου. Η βάφτιση είχε βεβαίως βεβαίως ένα concept! Τι έτσι απλή θα ήταν; Τι χαζεύω το Pinterest τόσο καιρό, ήρθε η ώρα να κάνω κάτι από εκεί. Το concept ήταν... το Αεροπλάνο και ο πιλότος. Όλα φτιάχτηκαν από τα χεράκια μου και της καλής μας νονάς Θάλεια. Η πρόσκληση ήταν ιδέα δικιά μου και υλοποιήθηκε από την νονά μας. Τα τύπωσε εκείνη και εγώ έκατσα και έκοψα τα αεροπλανάκια στο χέρι, και συναρμολόγησα το bannerάκι.


Ιδού η πρόσκληση


η μπομπονιέρα


το δωράκι που δώσαμε στα παιδάκια, μικρές σαπουνόφουσκες


το μαρτυρικό


η λαμπάδα και τα τρία κεράκια


και το σετ του λαδικού.


Δεν είχαμε τραπέζι μετά την βάφτιση αλλά είχαμε γλυκάκι από τα Nannou Donuts και ένα τραπέζι ευχών, που πάνω είχαμε βάλει ένα άσπρο τραπεζομάντιλο με ένα ράνερ από το ύφασμα που χρησιμοποιήσαμε για τις μπομπονιέρες και το βιβλίο ευχών που μας το έφτιαξε η νονά μας.

Το βιβλίο των ευχών


4 σχόλια:

  1. Τι ωραία πραγματάκια!! Να το χαίρεστε το αγόρι σας, να είναι πολύχρονος (πότε πέρασε ένας χρόνος!) και να είναι πάντα ευτυχισμένος!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Τρελοτουρίστρια μου. Πραγματικά πότε πέρασε αυτός ο χρόνος ούτε που το κατάλαβα. Όπως λένε και οι ξένοι: "Time flies"

      Διαγραφή
  2. Όμορφα, σικάτα, απλά. Ότι πρέπει! Να τον χαίρεσαι πάντα την ευλογία του Αγίου Φιλίππου να έχει στην ζωή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, και εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου. Γενικά δεν είμαι του φρου φρου και αρώματα. Θέλω απλά και όμορφα πραγματάκια.

      Διαγραφή