7/7/16

5th Wedding Anniversary Gift


Δύο - τρεις εβδομάδες πριν κλείσουμε 5 χρόνια παντρεμένοι με τον Μάνο είχα αρχίσει και κοίταζα τι θα μπορούσα να του φτιάξω. Όπως έχω πει και στην πρώτη ανάρτηση για τη "5th Wedding Anniversary - Wood" πάντα μου άρεσε το έθιμο με τον συμβολισμό των χρόνων. Οπότε επειδή φέτος είναι 5 χρόνια και συμβολίζεται από το ξύλο, έπρεπε να δω τι μπορώ να φτιάξω που να έχει και ξύλο μέσα.

Χάζεψα στο internet και στο pinterest και είχε κάποιες πολύ ωραίες ιδέες, αλλά έπρεπε να βρω κάτι που να μην χρειαστώ να αγοράσω, γιατί θα το έβλεπε ο Μάνος και δεν ήθελα. Και έτσι βρήκα τι ιδέα με ένα κομμάτι ξύλο και πάνω βαμμένα γράμματα. Ευτυχώς που ο πεθερός μου έχει ένα γνωστό και μου βρήκε ένα κομμάτι ξύλο και το έβαψε κιόλας στο χρώμα που ήθελα.

Όσο για τα γράμματα στην αρχή είχα σκεφτεί να κάτσω να κόψω το περίγραμμα τους και να τα βάψω πάνω στο ξύλο, αλλά θα είχε πολύ δουλειά και ήξερα και τι αποτέλεσμα θα είχε. Μετά μου ήρθε η ιδέα του λευκού αυτοκόλλητου και έτσι έκατσα και τα έφτιαξα στον υπολογιστή και τα έδωσα σε ένα φίλο μου που ασχολείται με αυτά και μου τα έκοψε σε μηχάνημα. Το μόνο που είχα να κάνω εγώ ήταν να τα κολλήσω πάνω στο ξύλο, κάτι που δεν ήταν πολύ εύκολο, γιατί στην αρχή δεν ήθελαν να κολλήσουν. Αλλά σαν μαμούνι που είμαι βρήκα στην λύση.

Έτοιμο το δώρο για τον αντρούλη μου!!!

Χρόνια πολλά και πάλι!!!

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ωραίο Τέσση μου! Θα σου έλεγα να τυπώσεις και μια φώτο σας και να την κολλήσεις στην ακρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρίνα μου! Καλή η ιδέα σου, μπορεί και να το κάνω.

      Διαγραφή