13/10/17

5 πράγματα που μου αρέσουν στον εαυτό μου

Άλλη μια ανάρτηση που μας κάλεσε η Αντωνία να πάρουμε μέρος. Τώρα έχει να κάνει με 5 πράγματα που μου αρέσουν πάνω μου.


Να πω την αλήθεια ότι πάντα είχα ένα θέμα με τον εξωτερικό μου εαυτό, όλο και κάτι δεν μου άρεσε, αλλά με τα χρόνια έμαθα να τον αγαπώ. Να φανταστείς όταν ο αδερφός μου σκεφτόταν τη ειδικότητα θα έπαιρνε στην ιατρική, σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να γίνει πλαστικός χειρούργος ώστε να μου αλλάξει κάποια πράγματα.

Για να πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 5 που μου αρέσουν:

1. Τον μεταβολισμό μου. Έχω ένα πολύ καλό μεταβολισμό γιατί μπορώ να φάω ότι θέλω και να μην πάρω κιλό. Μικρή ήμουν τόσο αδύνατη που η γονείς μου με τρέχανε σε γιατρούς και για εξετάσεις για να δουν γιατί δεν έπαιρνα κιλά. Αφού δεν βρήκαν, τίποτα αποφάσισαν να σταματήσουν και να δεχτούν ότι έτσι είμαι. Βέβαια γύρω στα 30 μου, πήρα απότομα 10 κιλά (ήταν η εποχή μου γνώρισα στον Μάνο) αλλά και πάλι από τότε δεν έχω πάρει άλλα κιλά.

2. Τα χέρια μου. Μου αρέσουν τα μακριά μου δάχτυλα και τα νύχια μου, γιατί η βάση τους είναι μεγάλη και όταν μου τα βάφει η καλή μου φίλη μπορεί να κάνει ότι σχέδιο θέλει και να φαίνεται ωραίο και εντυπωσιακό. 

3. Είμαι δοτική. Για τους δικούς μου αλλά και τους φίλους μου μπορεί να κάνω τα πάντα. Μου αρέσει να δίνω και να βοηθάω όπου μπορώ. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθήσω σε κάτι. 

4. Είμαι έμπιστη. Μπορείς να εμπιστευτείς το μυστικό σου μαζί μου και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το μάθει κανείς.

5. Είμαι multitasking. Μπορώ να κάνω πάνω από 2 πράγματα μαζί και μην υστερούν σε τίποτα. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ πάνω στη δουλειά μου.

Αυτα ήταν τα 5 πράγματα που μου αρέσουν πάνω μου, μπορώ να πω ότι τα πρώτα 3 τα βρήκα πολύ εύκολα μετά από αυτά ήθελε λίγο σκέψη.

6 σχόλια:

  1. "multitasking"; πολυ καλό. Εμπιστος άνθρωπος... Ποσο σημαντικό για να αξιζει ενας ανθρωπος στη ζωή σου. Φιλιά πολλάαααα 😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα πολύ ωραια πραγματα εχεις :) χαρηκα που σε γνωρισα καλυτερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και εσένα Δέσποινα. Χάρηκα που με γνώρισες καλύτερα, άλλωστε για αυτό γράφτηκε και αυτή η ανάρτηση.

      Διαγραφή