12/12/17

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ρολό τουλέτας

Άλλη ένα υλικό, που έχεις στο σπίτι σου, και που μπορείς να φτιάξεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα δεντράκια είναι το ρόλο τουαλέτας. Είναι πολύ εύκολο και άμα αρέσουν στα παιδιά σας να γίνονται χάλια τότε αυτό είναι για εσάς.
Θα χρειαστείτε:
  • Ρολά τουαλέτας
  • Μπογιές
  • Πινέλα
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να βάψετε τα ρολά σας έξω αλλά και μέσα, γιατί όταν το κόψετε μα φαίνεται χρώμα και όχι το γκρι του ρολού, εκτός κι αν αυτό θέλετε. Μπορείτε να τα βάψετε όπως θέλετε, εδώ θέση έχει η φαντασία μας. Εμείς κάναμε κάποια μονόχρωμα αλλά και κάποια που έχουν και δύο χρώματα σε κάθε όψη. 
Αφού στεγνώσουν καλά, εδώ εμείς τα αφήσαμε κάποιες μέρες, γιατί ο μικρός ήταν άρρωστος και δεν είχε όρεξη να συνεχίσουμε. Αν εσείς βιάζεστε, σας έχω λύση. Μπορείτε να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι. Τώρα είναι η ώρα για το ψαλίδι. Κόβουμε ένα φαρδύ σπιράλ το ρολό. Μετά κόβουμε πάλι το σπιράλ, ώστε να έχουμε δύο σπιράλ από το ρολό. (Δεν φωτογραφία να σας δείξω τι εννοώ γιατί εγώ τα έκοβα). 

Σας είπα πρώτα να το βάψετε και μετά να το κόψετε, γιατί αν το βάψετε μετά αφού το έχετε κόψει το ρολό θα χάσει το σπείρωμα του και θα γίνει ένα ίσιο χαρτόνι.

Αν, έχει αυτοκόλλητα αστέρια τα κολλάς πάνω στη κορυφή ή αλλιώς φτιάχνεις από χαρτί το βάφεις και το κολλάς.
Και το δεντράκι σας είναι έτοιμο.

Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου