1/3/16

Handmade Saint Valentines Cards 2016

Ήρθε και πέρασε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και ξέχασα να ανεβάσω ποστ με την κάρτα που έφτιαξα αλλά και τη κάρτα που έλαβα. Γενικά δεν την γιορτάζω αυτήν την γιορτή, αλλά δεν θα μπορούσα να χάσω να πάρω μέρος σε μια τέτοια ανταλλαγή. Η ιδέα και οργάνωση για αυτήν την ανταλαγή ήρθε και πάλι από την Ελένη στο "Happy Mail". 

Όπως συνηθίζω και κάνω κάθε φορά, όλα είναι φτιαγμένα από εμένα μέχρι και ο φάκελος. Γιατί υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ούτε τη διάσταση που θέλω, αλλά ούτε και το σωστό χρώμα. Το τελευταίο καιρό κάτι έχω πάθει με τα pop-up. Μου αρέσει πολύ ιδέα να ανοίγεις μια κάρτα και να πετάγεται κάτι από μέσα.

Αυτός είναι ο φάκελος και η κάρτα που έφτιαξα εγώ. Φάκελος κόκκινος (τι άλλο θα μπορούσε να ήταν) και άσπρες καρδούλες με ζωγραφισμένες κόκκινες καρδιές και πουά. Για την κάρτα έξω έφτιαξα δύο καρδιές με την τεχνική του origami, ώστε να έχουν ένα πάχος. Μέσα είδα το σχέδιο στο internet και είπα να το προσπαθήσω. Είναι γράμματα κομμένα στο χάρτι έτσι ώστε να πετάγονται όταν την ανοίγεις και μια καρδιά σε σπιράλ.

Φάκελος και κάρτα έξω.

Φάκελος και κάρτα μέσα.

Κάρτα μέσα.

Και αυτός είναι που έλαβα από την Αργυρώ. Με τα αερόστατα που να σχηματίζουν καρδιές και δύο γατούλες στο πίσω του φακέλου που είναι ερωτευμένα. Μέσα στη κάρτα έχει γράψει μια φράση του συγγραφέα Χόρχε Μπουκάι, "Έρωτας είναι να αγαπάς τις μοιότητες και αγάπη είναι να ερωτεύεσαι τις διαφορές."

Φάκελος και κάρτα από μπροστά.

Φάκελος και κάρτα από πίσω.

Κάρτα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου