7/3/16

365 ερωτήσεις, 01/03/2016 - 06/03/2016

Νέο project και πάλι. Εντάξει το έχω πει φέτος είναι η χρονιά για νέα πραγματάκια. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και πόσο θα κρατήσει.

Το project έχει να κάνει με 365 ερωτήσεις, ντα το λέει και ο τίτλος. Είναι σαν ένα ημερολόγιο που κάθε μέρα θα απαντάς και σε μια ερώτηση. Είναι μια ευκαιρία να μάθεις κάτι μικρό για εμένα. Η ιδέα την έδωσε η Μάρθα από το "Martha is Blogging", η οποία και εκείνη με την σειρά της το είχε δει εδώ.

Θα ανεβάζω όλες μαζί τις απαντήσεις μια φορά την εβδομάδα. Θα γράφω όμως κάθε μέρα για να μην ξεχάσω κάτί.

Ας, ξεκινήσω λοιπόν.

01/03/2016
Μίνι ανασκόπηση του Φεβρουαρίου

Ένας μήνας με αρκετή δουλειά, το οποίο είναι καλό, αλλά και πολλές βόλτες, να είναι καλά ο καιρός. Με ένα έγκαυμα στη μασχάλη του Φίλιππου, αλλά με μια γρήγορη επούλωση. 


02/03/2016
Εάν θα μπορούσα να αποκτήσω ένα καινούριο ταλέντο ποιο θα ήταν αυτό;

Μμμ. Υπομονή. Μπορεί να μην είναι ταλέντο, αλλά νομίζω ότι έχω χάσει την υπομονή μου και πρέπει να την ξαναβρώ.


03/03/2016
Ποια είναι η αγαπημένη μου παρέα αυτή την εποχή;

Αγαπημένη παρέα μου είναι η νονά μας και οι κουμπάροι μου.


04/03/2016
Κάτι που θα ήθελα να έχω πει αλλά δεν το έχω πει.

Να πω στους γονείς μου ότι τους αγαπώ πολύ. Είναι κάτι που το ξέρουν βέβαια, αλλά είναι ωραίο να το λέμε που και που.


05/03/2016
Το πρωινό μου σήμερα

Cron flakes με γάλα και λίγη ζάχαρη.


06/03/2016
Ένα τραγούδι που άκουσα σήμερα

Vinyl Suicide "6.40 AM"



4 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες και σε αυτή την πρόκληση!!!
    Αυτό που μου αρέσει πολύ με αυτές τις ερωτήσεις είναι ότι έτσι μαθαίνουμε με περισσότερες λεπτομέρειες ο ένας τον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Είμαι καινούργια ακόμα στον χώρο του blogging μιας και ξεκίνησα να γράφω κυρίως άρθρα που με εκφράζουν, αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες είδα πόσες παραπάνω δυνατότητες έχω να κάνω εδώ μέσα. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή αυτό το πρότζεκτ είναι ενδιαφέρον ουσιαστικά αποτελεί πρό(σ)κληση για τον άλλον να το κάνει και αυτός στο δικό του ιστοχώρο; Γιατί εγώ δημιουργήσα μια Wordless Day αλλά καθαρά για μένα, μία μέρα όπου θα ανεβάζω μια εικόνα κάθε εβδομάδα χωρίς λόγια. Ευχαριστώ πολύ, αναμένω απάντηση :) Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε σένα. Θα δεις ότι έχει πολλές δυνατότητες αυτός ο χώρος. Αυτό το πρότζεκτ μπορεί να το κάνει όποιος θέλει, έχει να κάνει με μια λίστα ερωτήσεων που μας δίνει η Μάρθα από το "Martha Blogging" και απλά εμείς απαντάμε. Με αυτό το τρόπο δίνεις κάθε φορά και μια παραπάνω μικρή πληροφορία για τον εαυτό σου.

      Διαγραφή