17/3/16

IKEA project

Εχθές πήγα και έκανα ένα δωρεάν εργαστήρι στο ΙΚΕΑ που έγινε με συνεργασία με το ftiaxto.gr. Γνώρισα και από κοντά τα δύο κορίτσια του ftiaxto.gr, την Ελίνα και την Βάλια, οι οποίες ήταν πολύ καλές και υπομονετικές μαζί μας. 

Αυτό ήταν το δεύτερο εργαστήρι που κάνανε. Το πρώτο δεν είχα προλάβει να πάρω μέρος, γιατί το είδα τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβα. Ενώ αυτό, δήλωσα από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε. 

Σε αυτό το εργαστήρι μάθαμε να εφαρμόζουμε, με υφάσματα ΙΚΕΑ, δημιουργικές τεχνικές σε διάφορα αντικείμενα του σπιτιού. Μας δώσανε ένα βάζο, μια βάση για κατσαρόλα από φελλό, μια κρεμάστρα και τρία διαφορετικά υφάσματα. Όταν τελειώσαμε με το εργαστήρι τα αντικείμενα ήταν δικά μας να πάρουμε και στολίσουμε το σπίτι μας με αυτήν την ξεχωριστή πινελιά.

Αυτά που έφτιαξα εγώ είναι το βάζο, τη βάση που την έκανα μια μικρή θηκούλα για να βάζω κάποια μικροπράγματα και δύο πουγκάκια με λεβάντα μέσα για τις ντουλάπες. Την κρεμάστρα δεν πρόλαβα να την φτιάξω, αλλά μου έχει περισσέψει ύφασμα οπότε θα κάτσω να την φτιάξω και αυτή.

Τα υλικά που μας δώσανε.

Το τελικό αποτέλεσμα. 

12 σχόλια:

  1. Τι όμορφα και χρηστικά πράγματα έφτιαξες, με λίγα μόνο υλικά, που έχουμε σχεδόν όλοι στο σπίτι μας! Μπράβο σου, αναμένουμε και τη μεταμόρφωση της κρεμάστρας! Καλό απόγευμα, Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα να κάνεις κάτι καινούργιο και ωραίο. Μόλις την έχω έτοιμη θα κάνω update την ανάρτηση.

      Διαγραφή
  2. Σε ζηλεύω!! Λατρεύω το ΙΚΕΑ!! Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες και η ιδέα να βάλεις ύφασμα στο φελλό τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ. Να είναι καλά τα κορίτσια από το ftiaxto.gr που μας δίνουν ιδέες. Και εγώ λατρεύω ΙΚΕΑ, έχει τόσο ωραία πράγματα που μπορείς να φτιάξεις άπειρα πράγματα.

      Διαγραφή
  3. Ουπς, πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό;;; Τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω και το είδα ένα βράδυ αργά πριν πέσω για ύπνο. Δεν πολύ διαφημίστηκε πάντως.

      Διαγραφή
  4. Τέλεια! Ο παράδεισος των υλικών το ΙΚΕΑ. Τυχερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα! Πόσο όμορφα αυτά που έφτιαξες! Θέλω κι εγώ να παρακολουθήσω κάποια στιγμή, πόσο μάλλον άν είναι τα κορίτσια από το Ftiaxto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σου καλώς ήρθες! Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να κάνουν και αλλά εργαστήρια και να μπορέσεις να κάνεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ότι κατάλαβα παρακολούθησες το σεμινάριο στον Κηφισσό στις 16/3;Ήμουν και εγώ εκεί,κρίμα που δεν τα είπαμε.Θα σας δείξω και εγώ κάποια στιγμή τι έφτιαξα.Καλή εβδομάδα Τέσσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εκείνη την μέρα πήγα και εγώ. Τι κρίμα. Ναι, να τα δείξεις και εσύ. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να φτιάξω την κρεμάστρα.
      Καλή σου εβδομάδα Ιωάννα.

      Διαγραφή